BSO

Welkom bij Kibeo!

Bij Kibeo kan je baby, peuter en schoolkind terecht voor fijne en vertrouwde kinderopvang. Je kind ontwikkelt zich samen met vriendjes spelenderwijs in een uitdagende en stimulerende omgeving.

Liefdevolle verzorging en aandacht voor je baby

De babyspecialisten zorgen er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar eigen tempo ontwikkelt. We kijken naar wat jouw baby al kan én waar we net wat extra aandacht aan kunnen geven. Je baby gaat op avontuur in de speciaal ingerichte babytuin en ontdekt samen met andere kleintjes stap voor stap de wereld. Kibeo heeft meerdere groepen voor dagopvang, die in het teken staan van liefdevolle verzorging en aandacht voor jouw kind.

Je nieuwsgierige peuter op avontuur

Bij Kibeo maakt je nieuwsgierige peuter de eerste vriendjes en leert alles wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. De leuke en leerzame thema’s van Peuterstart stimuleren je peuter om nieuwe woordjes te leren en de motoriek te oefenen. Je peuter leert hoe het is om zichzelf te zijn in een groep, rekening met elkaar te houden, naar elkaar te luisteren en een eigen mening te geven. Kortom, alles wat nodig is om vol zelfvertrouwen naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken.

Toffe en uitdagende activiteiten op de BSO

Waar wordt jouw schoolkind het gelukkigst van? Dat ontdekken we op de buitenschoolse opvang (BSO)! De BSO staat in het teken van samen ontdekken, toffe en uitdagende activiteiten en veel plezier maken met vriendjes. Het vaste team van enthousiaste pedagogisch medewerkers is speciaal getraind om jouw kind de meest uiteenlopende en leukste activiteiten aan te bieden.

Ervaar het zelf

Zelf ervaren hoe fijn je kind bij Kibeo kan ontwikkelen, leren en samenspelen met vriendjes? Kom langs voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind!

Kijk voor alle opvangmogelijkheden op onze website of neem contact op met vestigingsmanager Jasmijn Gielen via j.gielen@kibeo.nl. Zij helpt je graag verder!

Kibeo “de lage weide” Made: Julianastraat 1, 4921 KM Made, (06) 59 81 53 50, ladeweide@kibeo.nl

· Naschoolse opvang 7+: ma, di en do tot 18.30 uur

Kibeo Kerkstraat 6 Made Kerkstraat 6, 4921 BB Made, (0162) 560 176, kerkstraat6@kibeo.nl

· Voorschoolse opvang: ma t/m vr vanaf 7.00 uur

· Naschoolse opvang: ma t/m vr tot 18.30 uur

Kibeo Kerkstraat 10 Made Kerkstraat 10, 4921 BB Made, (0162) 670 977, kerkstraat10@kibeo.nl

· Dagopvang en peutergroep: ma t/m vr van 7.30 uur tot 18.30 uur

· Naschoolse opvang: ma, di en do tot 18.30 uu